Dygtig maler på Sjælland

Hjælp til alle former for malerarbejde

Hos MYCON ApS udfører vi alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse indendørs og udendørs. Vi arbejder for virksomheder, institutioner og private i bl.a. Kalundborg, Holbæk, Slagelse og på resten af Sjælland.

Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du hos vores maler garanteret kvalitetsmalerarbejde. Vi har kun faguddannede malere, og vi benytter kun kvalitetsprodukter.

Malermester hjælper virksomheder

Skal din virksomhed have malet kontorerne? Skal klasseværelserne genopfriskes? Skal børnehave have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien? Eller skal butiksfacaden have en makeover? Vi står klar til enhver udfordring!

Vi har mange års erfaring som maler, og vi er derfor din professionelle sparringspartner, når det kommer til f.eks. maling af vægge. Vi hjælper dig med at tage stilling til f.eks. valg af farver, materialer og meget mere. Vi har altid svaret.

Skal du have foretaget en facaderenovering, er vi et sikkert valg. Den sidste finish leveres altid til din tilfredshed. Vi ved, at facaden er det fysiske ansigt udadtil – og det værner vi om!

Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer arbejdsdagen mindst muligt.

Kontakt din maler for et godt tilbud

Er du interesseret i en konkret pris for en maler? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om priser og muligheder. Vores malerfirma står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 71 96 50 60 eller sende en e-mail til info@mycon.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her.


Vi glæder os til at hjælpe dig.