Mandskabsudlejning til byggeri og renovering

Vi har mere end 40 dygtige medarbejdere

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder mandskabsudlejning? Så kan du leje mandskab af os. Hos MYCON ApS udlejer vi malere, murere og betonfolk til større renoverings- og byggeprojekter.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget, og vi består af flere end 40 dygtige medarbejdere. Vi dækker bl.a. Kalundborg, Slagelse, Holbæk og alle andre steder på hele Sjælland. 

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Udlejning af murere, malere og betonfolk

Vi tilbyder hjælp, når du mangler en ekstra hånd til et bygge- eller renoveringsprojekt. Der kan være mange årsager til at anvende vores mandskabsudlejning. Måske har du et større projekt end sædvanligt, eller måske har du næsten for mange projekter. Der kan også være sygdom, ferie og orlov.

Vi kan udleje murere, malere og betonfolk til at varetage hele eller dele af projektet. Det kan være en selvstændig del af projektet, men vi kan også arbejde sammen med dine folk. Vi skræddersyer en løsning, som passer til dit projekt og dine aktuelle behov.​

FÅ FLERE OPLYSNINGER OM MANDSKABSUDLEJNING

Du er velkommen til at få flere oplysninger om mandskabsudlejning og om vores priser. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde frem til en løsning. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for leje af de ønskede murere, malere og betonfolk.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 71 96 50 60 eller sende en e-mail til info@mycon.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her.


Vi glæder os til at hjælpe dig.