Professionel skalmuring af facader

Giv facaden på din ejendom nyt liv

Vil du gerne give facaden på dit hus eller din ejendom nyt liv? Med en professionel skalmuring hos MYCON ApS kan du få en flot facade. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er blandt de førende på området i Danmark – og så tilbyder vi endda gode og konkurrencedygtige priser.

Ved skalmuring bliver murens ydre skal fornyet, og metoden benyttes ofte i forbindelse med renovering af ældre huse og ejendomme.

Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder over hele Sjælland – bl.a. i vores nærområde omkring Kalundborg, Holbæk og Slagelse.

Hvad er skalmuring?

Skalmuring er et nyt lag sten, der lægges udenpå en bygnings eksisterende mur. Muren kan være af ældre murværk eller endda bindingsværk.

Metoden bruges ofte til renovering af nedbrudte facader, hvor de eksisterende sten er beskadigede eller begyndt at forvitre.

Skalmuring ved efterisolering

Skalmuring kan ligeledes være en løsning i forbindelse med energioptimering og efterisolering af murede huse og bygninger. Vi sætter ny og effektiv isolering udenpå den eksisterende facade, hvorefter en ny facade mures op som en skalmur.

Udvendig isolering med brug af f.eks. skalmur anses for at være den mest effektive metode til efterisolering af et hus. Huset bliver pakket ind i en varm ”overfrakke”, så problemer med træk og kuldebroer elimineres.

Få en god pris på dit projekt

Har du brug for at få lavet en skalmur, og ønsker du at have førende fagfolk til at stå for opgaven? Så kontakt os for et tilbud. Så snart vi har hørt mere om din opgave samt dine ønsker og behov, kan vi udarbejde en god pris til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 71 96 50 60 eller sende en e-mail til info@mycon.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her.


Vi glæder os til at hjælpe dig.